Promotiemogelijkheden

Iedereen wil natuurlijk graag dat zijn of haar activiteit goed bezocht wordt. Daarvoor moet de activiteit in de eerste plaats bekend zijn bij de studenten. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, waarvan hier een overzicht met enkele tips:

Posters

Er zijn in het gebouw verschillende borden waar posters op mogen worden gehangen, deze zijn niet te missen. Verwijder oude posters in plaats van nieuwe er overheen te plaatsen, en wees niet te associaal met de posters. In de kantines heeft elke studievereniging een vast deel van het prikbord, beperk je tot dat deel. Voor het printen: gebruik de goede printer http://wiki.science.ru.nl/cncz/Printers_en_printen, printgroep https://dhz.science.ru.nl/ChangePrinting, en instellingen (A3, enkelzijdig, kleur); 1240x1754 pixels is een goed formaat voor een A3 poster.

Flyers

Het is in het Huygensgebouw niet toegestaan om te flyeren, inclusief de fietsenkelder (behalve met toestemming van het faculteitsbestuur). Er zijn enkele bakjes voor flyers, je kan flyers hiertoe afgeven bij de portier. Veelal zijn flyers echter verspilde moeite. In de Noord- en Zuidkantine worden flyers gedoogd mits in overleg met Olympus, wat ook veelal verspilde moeite is.

Inlogschermen

Op de inlogschermen van PC’s in het Huygesngebouw staan zeven afbeeldingen voor aankomende activiteiten. Om hier ook jouw afbeelding bij te plaatsen, kan je deze opsturen naar inlogschermen@science.ru.nl o.v.v. vereniging en tot wanneer het zichtbaar moet zijn. Stuur een .png-plaatje van 400x280 pixels, en houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Ook krijgen lidverenigingen van Olympus voorrang op deze schermen.

Olympusscherm

Bij de trap voor de kantines hangt het olympusscherm. Hierop kunnen afbeeldingen van verenigingen geplaatst worden door deze als 1920x1080 pixels .JPG afbeelding te sturen naar olympusscherm@science.ru.nl o.v.v. vereniging en einddatum. Per vereniging mag hierop één activiteit gepromoot worden. Activiteit voor meerdere bètaverenigingen mogen hierop onbeperkt gepromoot worden.

Kabelkrant

In de centrale gang van het Huygensgebouw hangen enkele beeldschermen met informatie. Hierop kunnen ook afbeeldingen van verenigingen geplaatst worden door deze als 1920x1080 pixels .JPG afbeelding te sturen naar huygens-screens@ru.nl o.v.v. vereniging en einddatum.

Facultaire nieuwsbrief

De communicatie-afdeling van het FNWI houdt een maandelijkse nieuwsbrief bij die naar alle FNWI-studenten gestuurd wordt. Activiteiten die ook voor studenten van andere studies interessant zijn, kunnen hierin worden opgenomen door gegevens en toelichting te sturen naar communicatie@science.ru.nl

Verder

Vergeet natuurlijk ook niet de nieuwsbrief van je eigen studievereniging en met kop en schouders de meest effectieve methode: mensen persoonlijk aanspreken! Heb je nog suggesties voor promotiemogelijkheden die in dit overzicht ontbreken? Mail deze dan naar Olympus zodat het kan worden opgenomen.