Activiteiten

Olympus organiseert leuke activiteiten voor studenten van haar lidverenigingen. Houd de agenda in de gaten voor de activiteitendatums. Hieronder zijn een paar van onze jaarlijks terugkerende activiteiten beschreven. We organiseren echter ook andere activiteiten. Kijk op Facebook om op de hoogte te blijven.

BeestFeest

Het BeestFeest is het grootste studentenfeest van Nijmegen. Dit feest vindt eens in de twee maanden plaats op de donderdag avond en wordt georganiseerd in poppodium Doornroosje. Kijk voor een sfeerinpressie van dit geweldige feest op de fotopagina. Like het BeestFeest op Facebook en blijf op de hoogte van welke donderdag avond je absoluut vrij moet houden.

De entree bedraagt 2,50 euro voor studenten die lid zijn van een lidvereniging van Olympus en 3,00 euro voor alle andere bezoekers. Om te profiteren van de gereduceerde prijs moet je een geldige studentenkaart met sticker van je vereniging tonen wanneer je naar binnen gaat.

Filmnacht

Een keer per jaar wordt de faculteit NWI omgetoverd tot een bioscoop waar je tot in de vroege uurtjes films kunt kijken. Dit is een enorm evenement waar mensen in grote getallen naartoe komen. We gaan voor de 450 bezoekers en meestal halen we dat ook wel.

Welke films dit jaar gedraaid gaan worden gaat nog bekend gemaakt worden! Een indeling zal op Facebook komen zodra die bekend is.

B-film

Tijdens Olympus presents wordt in de noordkantine een film vertoond. Daar zijn bier, fris en zo nu en dan broodjes knak verkrijgbaar!

Integratieborrel

Als een van de eerste activiteiten organiseert Olympus een integratieborrel. Deze is bedoeld om je kennis te laten maken met de mensen van de andere verenigingen.

LAN

De LAN geeft gamers en spelletjesfanaten de mogelijk om twaalf uur lang spelletjes te spelen en te gamen op de uni.

ALVLA

ALVLA staat voor ‘Actieve Leden Van Leden Avond’. Een avondje speciaal voor de mensen die actief zijn binnen Olympus.

Battle of the Bèta’s

Battle of the Bèta’s is een pubquiz gericht op Bèta’s. Het bestaat voornamelijk uit rondes die elk een aparte bètastudie beslaan.

Biergarten

Het is een activiteit in de stijl van het Oktoberfest, m.a.w. één keer betalen en dan onbeperkt bier drinken en braadworst eten! (helaas wel zolang de voorraad strekt)

Eerstejaarsfeest

Speciaal voor de nieuwe eerstejaars wordt er elk jaar een eerstejaarsfeest georganiseerd voor eerstejaars door eerstejaars.

Sound of Science

Cultuur op de Campus organiseert jaarlijks een festival op de bèta-faculteit genaamd Sound of Science. Olympus zal helpen bij de organisatie hiervan.