Activiteiten

Olympus organiseert verschillende leuke activiteiten voor de leden van haar leden. Houd de agenda in de gaten voor de data van de activiteiten. Hieronder staat een lijst met jaarlijks terugkerende activiteiten. Volg onze Instagram pagina om op de hoogte te blijven.

BeestFeest

Het BeestFeest is het grootste studentenfeest van Nijmegen. Eens in de twee maanden op een donderdagavond vindt dit feest plaats in Doornroosje. Voor een indruk van het feest kun je de foto’s bekijken op de BeestFeest website. Volg het BeestFeest op Instagram om op de hoogte te blijven van welke donderdagavond je zeker vrij moet houden!

Movie Night

Eén keer per jaar wordt het Huygensgebouw omgetoverd tot een bioscoop waar je de hele nacht films kunt kijken. Dit is een groot evenement met veel bezoekers. Meestal zijn er ongeveer 450 bezoekers.

LAN-Night

De LAN-Night is een evenement dat samen met de e-sportvereniging Dorans wordt georganiseerd. Tijdens dit evenement kun je meedoen aan competities of gewoon rondhangen en casual gamen met vrienden. Er is barservice in de kantines, dus je kunt dit doen onder het genot van een drankje.

Battle of the Beta’s

Battle of the Beta’s is een pubquiz gericht op Beta’s. Elke ronde bestaat uit vragen over een onderzoeksrichting die te vinden is op de betafaculteit.

Biergarten

Biergarten is een activiteit in de stijl van Oktoberfest: je betaalt één keer en hebt dan toegang tot onbeperkt bier en worst!

Betagala

Het Betagala is hét gala van Olympus, georganiseerd in samenwerking met InTenS. Trek je beste pak of mooiste jurk uit de kast en geniet van een bijzondere avond op een mooie locatie.