BeestFeest

Het BeestFeest is het grootste studentenfeest van Nijmegen. Dit feest vindt eens in de twee maanden plaats op de donderdag avond en wordt georganiseerd in poppodium Doornroosje. Kijk voor een sfeerinpressie van dit geweldige feest op de fotopagina. Like het BeestFeest op Facebook en blijf op de hoogte van welke donderdag avond je absoluut vrij moet houden.

Wil je weten hoe het allemaal begonnen is? Lees de geschiedenis van het BeestFeest.

BeestFeest: RAGweek-Edition

BeestFeest: RAGweek-Edition

Op 16 maart is het zo ver, dan zal het BeestFeest Mad Scientist Edition plaatsvinden. Met enkele speciale acties belooft dit een editie te worden die je absoluut niet wil missen! De avond begint om 22:30. Let op, om 02:30 sluiten de kassa's, daarna is entree niet meer mogelijk. Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van alles dat het BeestFeest te bieden heeft.

De entree bedraagt 2,50 euro voor studenten die lid zijn van een lidvereniging van Olympus studieverenigingen en 3,00 euro voor alle andere bezoekers. Om te profiteren van de gereduceerde prijs moet je een geldige studentenkaart en inschrijfkaart tonen wanneer je naar binnen gaat.

BeestFeest archief

BeestFeest: Mad Scientist Edition
BeestFeest: RAGweek-Edition
BeestFeest: Christmas-Edition
BeestFeest is Back
BeestFeest: Festival-Edition
BeestFeest: All-Time Rock Edition
BeestFeest: Dans-Editie
BeestFeest: RAGweek-Editie
BeestFeest: Kersteditie
BeestFeest: Lustrum-Editie
BeestFeest: Intro-Editie
BeestFeest
BeestFeest
BeestFeest: RAGweek-Editie
BeestFeest: Kerst-Editie
Agenda
  1. Er zijn voorlopig geen Olympusactiviteiten.