Promotie van activiteiten

Je wilt natuurlijk graag dat je activiteiten goed bezocht worden. Om daarvoor te zorgen moeten ze bekend zijn bij de studenten. Om je daarbij te helpen, hebben we een aantal opties op een rijtje gezet hieronder.

Posters

In het gebouw zijn verschillende borden waar je je poster aan kan hangen, ze zijn niet te missen. Verwijder oude posters van activiteiten die al geweest zijn in plaats van die van jou over een nieuw plakken. Houd rekening met anderen wanneer je een poster ophangt. Bij de kantines heeft elke lidvereniging een eigen stukje op het posterbord.

1240×1754 pixels is een goede grootte voor een A3 poster.

Flyers

Je mag niet flyeren in het Huygensgebouw. Dit geldt ook voor de fietsenkelder (met uitzondering als je toestemming hebt van het faculteitsbestuur). Er zijn wel bakjes waar flyers in geplaatst kunenn worden. Als je dit wil, moet je de flyers aan de portier geven. Echter is flyeren meestal niet de beste manier om je event te promoten.

Loginschermen

Op de loginschermen van het Huygensgebouw zijn zeven plaatjes van evenementen die binnenkort plaatsvinden. Om je afbeelding daar te plaatsen moet je mailen naar inlogschermen@science.ru.nl en moet je in die mail je vereniging en de datum waarop de afbeelding weg mag mailen. Stuur een .jpg of .png van 400×280 pixels en onthoud dat er beperkte ruimte is. Leden van Olympus hebben voorrang.

Olympusscherm

Het Olympusscherm hangt boven de trap bij de kantines. Afbeeldingen kunnen gestuurd worden naar olympusscherm@science.ru.nl in 1920×1080 pixels .jpg-afbeeldingen. Noem ook de vereniging en de datum waarop hij weggehaald kan worden.

Kabelkrant

In de grote hal van het Huygensgebouw kan je verschillende schermen vinden met informatie over onder andere activiteiten. Als vereniging kan je hier ook afbeeldingen plaatsen. Stuur ze als 1920×1080 pixels .jpg naar kabelkrant@science.ru.nl en noem de vereniging en de datum waarop het weg kan.

Mercator scherm

De schermen op de begane grond en de eerste verdieping van het Mercator gebouw worden beheerd door Thalia. Ook hier worden 1920x1080p .jpg’s verlangd. Deze kunnen verzonden worden naar mercatorscherm@thalia.nu.

FNWI nieuwsbrief

De afdeling communicatie stuurt maandelijks een opt-out nieuwsbrief naar alle fnwi studenten. Activiteiten die ook interessant zijn voor studenten van andere studies kunnen hieraan toegevoegd worden. Stuur details en opmerkingen naar communicatie@science.ru.nl.

Overig

Vergeet niet dat de nieuwsbrief van je eigen vereniging natuurlijk het effectiefst is om mensen van je eigen studie te bereiken.

Als je nog ideeen hebt voor het promoten van activiteiten die niet in dit overzicht staan, mail dan naar olympus@science.ru.nl.